foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Belgian Street Rod Association

                                                                                                                                                       

   

 

De eerste Belgium Hot Rod Nationals zullen plaats vinden in de buurt van Brugge.

Op 15 tot 17 september 2017 nodigen wij jullie uit voor een gezellig Hot Rod weekend op camping klein strand te 8490 jabbeke Varsenareweg 29

Vooraf inschrijven is verplicht en kan tot 20 aug 2017 op onze site.  Inschrijvingen gesloten

Show & shine pre 49 only wij voorzien een afgesloten prive plaats voor ander oldtimers & special cars.

Programma:

Vrijdag welkom vanaf 15 uur

            Rondrit naar de zee met welkoms drank op het strand

Zaterdag show & shine pre 49 only

                Bezoekers 13 tot 17 uur

                18 uur Hot Rod BBQ

                18 start kampvuur

Zondag 10 uur Oldtimer motoren museum 3€ ongeveer 100 motoren scooters en bromfietsen 

              Eind

 

 

 

Accommodatie

 

Eigen tent of caravan 52€ weekend 26€ per extra nacht

mooie kampeerplaatsen van minstens 100 m² willen we u een maximaal comfort aanbieden. De plaatsen zijn van elkaar afgescheiden zodat u kunt genieten van een optimale privacy.

Onze ruime plaatsen zijn voorzien van alle hedendaags comfort:

 • Elektriciteitaansluiting (10 ampère, CEE aansluiting: blauwe stekker)
 • Watertappunt en waterafvoerputje
 • WIFI (gratis)
 • Aansluiting kabeltelevisie
 • Plaats voor een auto en een bijzettentje

Onze poetsvrouwen staan dagelijks in voor de properheid en hygiëne van alle sanitaire gebouwen.

De sanitaire gebouwen bestaan uit:

 • Warme douches die werken met sepkey (= waardesysteem voor warm water)
 • Familiewascabine
 • Wastafels
 • Toiletten
  • Kindertoiletten
  • Toilet voor mindervaliden
 • Babybad
 • Douche voor mindervaliden
 • Wasserette met wasmachine en droogkast

Chalet 4 of 6 personen ( sold out ) 178€ weekend extra nacht 79€

 

Een vakantiechalet is ideaal voor wie het comfort en gemak van thuis niet kan missen, maar toch het kampeergevoel wil ervaren. Alle chalets zijn gloednieuw en volledig ingericht om u een optimale vakantie te garanderen.
Een vakantiechalet met 2 slaapkamers biedt plaats aan 4 personen, een vakantiechalet met 3 slaapkamers aan 6 personen. 

Een vakantiechalet bestaat uit:

 • 2 of 3 slaapkamers waarbij er per kamer slaapgelegenheid is voor 2 personen. Bedlinnen is inbegrepen.
 • Ruime en gezellige leefruimte
 • Open keuken met magnetron
 • Douche, wastafel en toilet
 • Ruim terras met tuinmeubilair
 • Ruime kampeerplaats van minimum 125 m²

 

 Vooraf inschrijven is verplicht en kan tot 20 aug 2017 op onze site. 

Bezoek aan brugge

op wandel afstand van de camping kan je elke 20 min het openbaar vervoer nemen naar brugge

Brugge is een historische en een eigentijdse stad. Er is bevindt zich een prachtig historisch decor met moderne en actieve bewoners. Elke dag opnieuw wordt er geleefd, gewerkt en genoten. We gidsen je met veel plezier doorheen de beste adresjes!

 

Wie eet er nu niet graag Belgische frietjes? In Brugge kan je genieten van de beste frietjes van België. Frituur De Bosrand werd begin 2017 verkozen als de beste frituur van het land. Al 25 jaar wordt de frituur door dezelfde eigenaars uitgebaat. Wil je meer weten over de geschiedenis van de friet? Dan kan je het frietmuseum bezoeken in het centrum van Brugge.

 

Ben je eerder een chocoladeliefhebber, dan kan je ook het chocolademuseum bezoeken. Het museum heeft de mogelijkheid om verschillende museumstukken te bestuderen, te praten met chocolade-experten en bij te leren over de geschiedenis. Workshops worden er ook aangeboden. Heb je nog geen genoeg van de chocolade? Dan kan je proeven van verschillende chocoladedranken in de Choco Jungle Bar. Je kunt hier ook genieten van smoothies en andere dranken op basis van tropische vruchten. Huisgemaakte pannenkoeken, Brusselse wafels, muffins en chocolade brownies worden ook gepresenteerd.

 

  

Brugge staat ook bekend om zijn bieren. Men kan deze gaan proeven in 2be, hier zijn er 16 tapbieren aanwezig. Bij het binnenkomen van de bar, is er een Beer Wall te zien. Op het terras zit je gezellig samen met zicht op de Brugse reien. Wil je de mooiste plekjes van de stad vanuit een ander gezichtspunt zien? Dan kan je meevaren met een bootje op de schilderachtige Brugse Reien.

Wil je graag weten hoe de bieren in Brugge worden gebrouwd? In de brouwerij De Halve Maan kan je een rondleiding krijgen door de hele brouwerij.

 

 

Brugge heeft ook leuke restaurants waar je gezellig iets kan eten, er zijn veel verschillende keukens aanwezig.

 

In Brugge zijn er gidsen beschikbaar die je de verschillende bezienswaardigheden laten zien. Je kunt zowel een stadswandeling maken of via een koets door Brugge rijden.

 

Het meest bezochte in Brugge is de Markt. De markt wordt gedomineerd door het Belfort, al eeuwenlang het praalgebouw van de stad en de ideale uitkijktoren bij brand, oorlog of ander onheil. Vandaag kan je nog steeds de top beklimmen.  Het Prinselijk Begijnhof Ten Wijngaarde is een stukje werelderfgoed waar vroeger de begijntjes leefden. In de begijnenhuisjes krijg je nog altijd een goed beeld van hoe het dagelijkse leven eruitzag in de 17de eeuw.

 

Wil je liever wat rustiger aandoen, dan kan je gezellig gaan picknicken aan het Minnewater. Je kan hier genieten van de mooie omgeving. Natuurlijk kan je ook gaan shoppen, Brugge heeft genoeg winkelstraten om je zin te vinden.

 

Oldtimer motoren museum

Oldtimer Motoren Museum Nederlands

Ongeveer 100 motorfietsen, scooters en bromfietsen zijn er tentoongesteld.
Een klein overzicht van de tentoongestelde modellen:
Naast een reeks hulpmotoren uit de jaren '50 zoals Solex, Flandria, Rex, Amo enkele oudere versies uit de jaren '20: Cyclo-Tracteur, Gnom, Alcyon, Motoconfort zijn er de Puchs, Kreidlers en Mobylettes.

Als voorlopers van de 49cc had je de pastoorsbromfietsen meestal voorzien van 100cc blok Gillet, Socovel en voorzien van lage instap voor de modieuze zwarte soutane, in Engeland Autocycles genoemd zoals Francis-Barnett.


De jaren '50 werden ook gekenmerkt door een golf van Italiaanse scooters waaronder Lambretta en Vespa de meest gekende zijn en waarvan enkele modellen net uit grootvaders schuur komen.
Klassiekers BMW R35, Gillet Herstal 500, BSA M20, Guzzi 850T maar ook minder bekend Mi-Val italiaanse 125cc racer ,Ducati 48 sport, Minarelli 175 cc racer, Speedway Weslake 500cc, Triton 650cc, Douglas flat twin in Koehler -Escoffier frame.


Dan enkele specialiteiten: Tri-Cycle Poirier - Fn M13 250 Ohv met voorgetrokken vork en van de eerste eigenaar, drie Amerikaanse Whizzers,heren en damesmodel, alsook het tandem model van hetzelfde merk . Triumph 500cc 1914 Type H, Moussard 1924,La Mondiale 350cc 2 takt, mijn lievelings model Praga 1927 500 cc Breitfeld -Danek blok met dubbele bovenliggende nokkenas 1927, Panther M100 600cc en Scott Flying Squirrel 650cc.


Een kleine rondleiding zal alles wel een leuker tintje geven.

 

 

 

 

 

 ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Algemeen huishoudelijk reglement

 1. Elke gast neemt kennis van onderstaand reglement. 
  Het betreft een beknopte versie van het algemeen huishoudelijk contract en reglement dat steeds uithangt aan de ingang van de camping in de infoborden. Het doel ervan is alle gasten een optimale vakantie te laten beleven.
 2. Honden zijn verboden op het strand, evenals in het water (zowel meer als kinderzwembad). Op alle overige delen van het domein zijn honden toegelaten, echter steeds aangelijnd en het baasje dient voorzien te zijn van een zakje voor uitwerpselen.
 3. De toegelaten snelheid op het domein is 10 km per uur. We adviseren u om het gebruik van de wagen op het domein tot het minimum te beperken. Voor 6u en na 23u dient u de wagen op de parking te plaatsen en zich te voet tot uw accommodatie te begeven.
 4. Het is ten strengste verboden om handel te drijven op het domein.
 5. Camping & Recreatiepark Klein Strand is enkel bedoeld voor recreatief verblijf. Een permanent verblijf nemen op een accommodatie, staande op Klein Strand, is absoluut onmogelijk en ten strengste  verboden. Elke vastgestelde overtreding, hetzij door feitelijke bewoning of het plaatsen van uw domicilie, heeft de onmiddellijke uitwijzing tot gevolg van u, uw medegasten en uw kampeermiddel.
 6. Het afval kan gedeponeerd worden bij de containers aan de ingang. Recreatiepark Klein Strand draagt zorg voor het milieu. De details rond de afvalsortering kunt u in uw infobrochure vinden. Restafval en PMD kunnen enkel in de daartoe voorziene containers gedeponeerd worden in de specifieke zakken van Klein Strand.
 7. Uw verblijfsfactuur dient uiterlijk bij aankomst te zijn voldaan. Indien u uw verblijf wenst te verlengen dient u zich minstens de dag voorgaand aan uw voorziene vertrekdatum aan te bieden op de receptie.

U dient op de dag van vertrek voor 11u uw plaats of accommodatie te verlaten, het overschrijden hiervan zal een substantiële meerkost met zich meebrengen